Стоичков: Боби Михайлов ме нарани жестоко!

0

Христо Стоичков е бесен и обиден все още на Борислав Михайлов!

Конфликтът между Стоичков и Боби Михайлов започна отдавна, но той така и не завърши. Камата продължава да ненавижда президента на БФС и това не спира, научи Kliuki.bg.

Стоичков и Боби
Христо Стоичков още е сърдит на Боби Михайлов

Причината е ясна. Ицо обвинява Боби в корупция на българския футбол. Нещо, което го възмути докато водеше „Литекс“.

Оказва се, че Христо Стоичков е останал много огорчен от своя бивш колега в националния отбор. Той не е очаквал, че ще се стигне дотук.

„Наранен съм, за мен Боби беше като брат. Всеки един от онзи отбор ми беше като брат. Не съм очаквал, че ще се окаже такъв човек.“ – вайкал се Камата пред близките си.

Интересното е, че Борислав Михайлов и до днес не мрази Стоичков, поне така твърди. Той все още смята, че Ицо е най-хубавото нещо, което се е случвало на нашия футбол.

„Каквото и да говори за мен, аз винаги ще го обичам. Той е страхотен човек, не му се сърдя за нищо.“ – споделя Боби.

Легендарният вратар има за какво да се сърди на бившия ас на „Барселона“. Преди година шефът на БФС беше един от малцината от героите от САЩ`94, които не бяха поканени на юбилея му.

Припомняме, че Стоичков си тръгна от нашия футбол със скандал, след като обвини всички в Изпълкома в задкулисни дейности. Най-много на неговата мушка падна Боби Михайлов, който е лицето на БФС.

В момента Камата си гледа живота в Маями, но предателствата тук никога няма да ги забрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.