Гришо и Никол изпотиха мрежата: Награбиха се страстно на Капри! (горещите снимки виж тук)

Гришо и Никол изпотиха мрежата: Награбиха се страстно на Капри! (горещите снимки виж тук)
3 (60%) 1 vote

Гришо и Никол Шерцингер определено не са разделени!

Гришо и Никол Шерцингер може да са всичко друго, но не и разделени. Двамата влюбени се отдадоха на релакс и още нещо на италианския остров Капри. След загубата от Федерер Григор Димитров имаше нужда точно от това.

Гришо

Гришо удари джакпота с кака си Никол. Може и да е по-голяма от него, но със сигурност е огнено парче

И определено е видно, че знойната Никол Шерцингер знае точно как да му даде нежност, любов, страст и… все хубави работи. Тенисистът и певицата бяха спипани от папараци, а горещите им снимки обиколиха света за броени минути.

Да, Никол може да е доста по-голяма от хасковлията, но няма как да отречем, че двамата са много сладки заедно и наистина си отиват. Близки до тях коментират, че многобройните раздели заради работни ангажименти не само не пречат, но дори помагат на любовта им.

„На практика те няма как да си омръзнат и затова всеки път, когато са заедно, избухват от нежност и чувства. Друго е да си по цял ден с един и същ човек, или пък да сте в една професия, както беше при Гришо и Мария Шарапова. Тук нещата са съвсем различни и времето им заедно с Никол е по-скоро почивка и пълно удоволствие“, смятат източниците.

Като гледаме как грижовно се отнася Никол Шерцингер към наш Григор Димитров, как внимателно разтрива тялото му и как страстно го целува, няма за какво да се тревожим. Момчето е по-обгрижвано и от принц, така че мнозина могат само да му завиждат. Надяваме се благородно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар