Нечувано: Коко Динев заряза чалгарките, новата му е адвокат! (виж коя замести Емилия в леглото)

Нечувано: Коко Динев заряза чалгарките, новата му е адвокат! (виж коя замести Емилия в леглото)
Гласувайте за статията

Коко Динев смени Емилия не с поредната певица, а с адвокатка!

Ти да видиш няма ли чудеса на този свят… Осеменителят на чалгаджийките Коко Динев бързо намери заместител на Емилия. Това обаче не е нито нейна колежка, нито проста златотърсачка. А… адвокатка.

Коко Динев

Коко Динев премина на интелектуалки

И ние се ококорихме, но това е самата истина, съобщава агенция ПИК. Аферата на Коко Динев и 35-годишната хубавица датира още по времето на Емилия. Която от години е свикнала да търпи и преглъща изневерите и похожденията на благоверния си.

Коко Динев и адвокатката му се познавали отдавна. Мацката определено има акъл в главата, макар да е засукана блондинка. Тя е от добро и сериозно семейство, а мъжът на Емилия бил очарован от факта, че най-после има какво да си каже с жена.

Точно тази дама извършила покупко-продажбата на столичния ресторант на Коко Динев миналата пролет. Припомняме, че тогава той се раздели с известната си кръчма в квартал „Лозенец“. Която стана собственост на бащата на Георги Станоев или Жоро Бирмата.

Не се знае дали новата тръпка на Динев е причината за окончателната му раздяла с Емилия, но източниците разкриват, че отношенията им стават все по-сериозни.

Коко обожавал да глези новата си и да се държи с нея като същински джентълмен. Забележете, че дори й отварял вратата на автомобила и дърпал стола й в ресторант. Кавалер и половина, направо не е за приказване.

Емилия била наясно с цялата история, но твърдяла, че животът на Коко вече не я вълнува. Тя е решена да продължи сама напред и да даде шанс на друг мъж да я завладее. Което май се случи, предвид това, че тя замина на Малдивите с мистериозен господин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар