Чарли Шийн разкри кои други звезди са с ХИВ като него!

Чарли Шийн разкри кои други звезди са с ХИВ като него!
Гласувайте за статията

Чарли Шийн не е сам на този свят, има и други като него!

Холивудската звезда Чарли Шийн вече 2 години се бори публично срещу вируса ХИВ. Той обаче не си поплюва и разкри кои други са в неговото състояние, научи Kliuki.bg.

Чарли Шийн

Чарли Шийн завлече още хора със себе си

Оказва се, че списъкът е много любопитен. В него присъстват предимно дами, някои от които са много известни.

Чарли Шийн не разкрива всички, а само най-популярните. Това са имената на Линдзи Лоън, Лейди Гага и Бритни Спиърс.

Трите хубавици са носителки на ХИВ от години, твърди Чарли в свое интервю за американски вестник. Всяка една от тях обаче крие този факт, страхувайки се, че това може да прекрати напълно кариерата й.

Самият Шийн не изгаряше от желание да разкрива истината за себе си, но се наложи. По петите му беше тръгнал известен журналист, който го застави да признае.

Цели 4 години актьорът се криеше и се лекуваше тайно, преди да каже на света за състоянието си. Все още обаче за него остава загадка как точно се е заразил с вируса.

Факт е, че серопозитивните по света не са никак малко, но повечето от тях са решили да се крият от обществеността. Дори Чарли Шийн, който е много известен човек, дълго време пазеше в тайна истината за себе си.

„Хората започват да те гледат като прокажен, когато научат, че имаш ХИВ. А ние всъщност сме нормални хора със здравословен проблем. Все още светът не е станал достатъчно толерантен.“ – казва още звездата от „Двама мъже и половина“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар