Бомба: Радина Кърджилова разтърси ефира с ужасяваща тайна за сина си! (актрисата се разтрепери)

Бомба: Радина Кърджилова разтърси ефира с ужасяваща тайна за сина си! (актрисата се разтрепери)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова се появи за първи път на живо интервю след раждането!

Чаровната актриса Радина Кърджилова не се беше появявяла на живо интервю от бременността си насам. Днес обаче тя склони и най-сетне се съгласи да говори пред Гала. Радина беше гост в предаването „На кафе“, където основната тема, разбира се, беше семейството й.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова се е вманиачила покрай сина си, сама си го призна в ефир

И особено малкият й син Христо, който скоро навърши една годинка. Именно сладкото момченце накара Радина Кърджилова да се разтрепери в ефир и почти да заплаче. Тя призна, че откакто е станала майка, е много по-отговорна и улегнала. Но сподели, че е добила някаква мания. Постоянен ужас да не се случи нещо с детето й.

Половинката на Деян Донков разказа, че двамата са кръстили сина си още преди първия му рожден ден. А причината да избързат бил страшен инцидент, който като по чудо не завършил фатално.

„Двамата се къпехме заедно в банята, както обикновено. Аз обаче не си бях обула чехлите, подхлъзнах се и паднах. Паднах заедно с него. По същото време Деян беше на едно събитие, но се прибра моментално. Не бях на себе си. Добре, че Бог беше с нас. След това настоях веднага да кръстим Христо, не исках да чакам“, сподели трепереща Радина Кърджилова.

Колкото до отношенията й с Деян Донков, тя потвърди, че това е най-прекрасния баща и съпруг, за която една жена може да мечтае. Грижил се за семейството си като истински рицар и не оставял да им липсва нещо. Особено любов и закрила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар