Обрат: Кротката Гюлджан показа ноктите си на Фики Стораро! (виж какво прави с него от месеци)

0

Гюлджан е на път да разкаже играта на Фики Стораро!

Мъжкарят Фики Стораро се хвалеше колко красива, умна, кротка и хрисима девойка си е избрал за жена. Разбира се, става дума за сладураната Гюлджан, която му завъртя главата като с магия.

Фики Стораро
Кротката Гюлджан здраво стъпи на врата на Фики Стораро

Съгласни сме, че момичето е хубаво и умно, но за останалите две определения не смеем да твърдим. Защото близки до Фики разкриха, че уж кротката чаровница вече е показала ноктите си. И то съвсем категорично.

Ревнива като всяка втора жена, Гюлджан далеч не можела да се успокои с уверенията на Фикрет, че обича само нея. Тя тропнала с крак и настояла той да престане да публикува свои разголени снимки в социалната мрежа. Нещо, което преди му беше хоби.

Действително от известно време насам Фики Стораро качва почти само плакати за предстоящите си участия. А от горещите снимки на мускулестото му голо тяло няма и следа. За ужас на многобройните му фенки.

Освен това Гюлджан дала да се разбере, че не й е приятно бъдещият й съпруг да вилнее и купонясва с приятели по нощите, когато нея я няма. Тя постоянно проверявала любимия си по телефона. А той като послушно момче или по-скоро мъж под чехъл, хуквал за дома веднага след всяко участие.

Това обаче едва ли ще продължи и след сватбата, пророкуват познати на Фики. Помним как баща му Тони Стораро неведнъж е заявявал, че мъжете могат да изневеряват, колкото си искат. Важното обаче било половинките им никога да не разбират за това.

Ако и Фики Стораро разсъждава така, можем само да предполагаме какво ще последва, след като той и Гюлджан наденат брачните окови.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.