Кейт стресна Уилям: Дали ще оживее най-големия му кошмар?

Кейт стресна Уилям: Дали ще оживее най-големия му кошмар?
5 (100%) 1 vote

Кейт стресна Уилям

Кейт не на шега изплаши Уилям. Кралската двойка наскоро бе на официална визита в Полша. Докато държеше тост пред жителите на Варшава принцеса Кейт подметна, че „може би трябва да имат с Уилям още деца”.

Кейт

Кейт уплаши Уилям

Това предизвика мълниеносната реакция на съпруга й. Той я стрелна неодобрително, но все пак успя да запази спокойствие и да си докара усмивка на лицето, разказаха очевидци на екшъна.

Дали съпругата на принц Уилям е бременна отново и той трепери да не се разбере преди да й проличи. Или въпросът е решен и престолонаследника твърдо е решен повече да няма деца.

Истината знаят само Кейт и Уилям. За останалите остава само да предполагат и да гадаят.

Служители в Бъкингам разкриват,че Кейт Мидълтън нямала нищо против да стане майка за трети път. Въпреки че принц Джордж е на четири години, а малката Шарлот едва на две. Причината е, че Кейт Мидълтън не обича да стои под прожекторите.

И иска да е колкото се може по-далеч от светската суета. Красивата съпруга на първородния син на принц Чарлз нямала нищо против отново да е домакиня и да живее в провинцията.

Стига до нея да е любимия й Уилям и техните деца. При една евентуална бременност тя хитро се измъквала и от кралските си задължения. Наскоро, на своята 70-годишнина Камила Паркър се оплака , че работи по 365 дни в годината, до среднощ.

Идвало й в повече и затова чакала с нетърпение Кейт и Уилям да я отменят. Те пък обещали от септември да се трудят на пълен работен ден и да поемат част от работните й ангажименти.

Но ако Кейт отново е бременна, тя няма как да си изпълни обещаното. Уилям обаче нямал огромно желание Кейт да го направи татко за трети път.

Внукът на кралица Елизабет Втора мечтаел повече да пътуват със съпругата и децата си, вместо пак да дундуркат бебе. Още повече, че децата им Джордж и Шарлот предизвиквали небивал интерес и извън Англия.

Това било второто официално посещение на кралските деца в чужбина и те отново се радвали на огромно внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар