Мария тържествува: Виж как Гущеров напъди Анджелина от леглото си! (красавицата бясна – още подробности)

Мария тържествува: Виж как Гущеров напъди Анджелина от леглото си! (красавицата бясна – още подробности)
Гласувайте за статията

Християн Гущеров зарадва Мария, макар че целта му не беше тази!

Миньончето на Пайнер Мария има повод да празнува и той е свързан с бившия й съпруг Християн Гущеров. Не, двамата не са се събрали отново и това вероятно няма да се случи никога.

Мария

Мария трябва да ликува – Гущеров не може да я замени току-така

Просто като всяка суетна жена Мария се радва, че е единствена и неповторима за своя бивш Мечо. Е, поне засега. Оказа се, че Християн Гущеров е натирил красавицата Анджелина от леглото и дома си. При това само месец след края на връзката им.

Припомняме, че плеймейтката с напъни за чалга певица Анджелина се усука около апетитния млад милионер веднага, щом разводът му с Мария стана факт. И трябва да й признаем, че успя да му влезе под кожата.

Макар и за кратко, Гущеров и знойната блондинка бяха обвързани. Дотам, че бизнесменът дори й предостави на пълно разположение мощен джип с охрана. Която я разхождаше и придружаваше из цяла София.

Може би тази идилия щеше да продължава още, ако умният Християн не беше надушил целите на новата си приятелка. Които далеч не са свързани с любовта й към него, а с търсене на облаги и финансово благополучие, разбира се.

Близки до Анджелина разкриха, че тя не спирала да се хвали как „хванала на въдицата“ си сина на Добромир Гущеров. И как вероятно скоро ще се превърне във втората г-жа Гущерова. Уви, не й се получи. Явно е трябвало да се преструва по-умело на самоотвержена и влюбена жена.

Тези дни пред приятели Анджелина мънкала, че уж тя е оставила Християн, защото не можела да забрави бившия си приятел. Няма кой да се върже на думите й обаче. От своя страна Гущеров направи, каквото трябваше – запозна я дори с близките си.

„Но няма нормален и разумен мъж, който да се остави да бъде правен на будала от поредната златотърсачка. Ако не друго, то поне навремето Мария беше наистина влюбена в него, а не в парите му“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар