Корабът на любовта потъва: Иван Христов прогледна и се ужаси, но късно! (кризата в брака му с Ирина шокира)

Корабът на любовта потъва: Иван Христов прогледна и се ужаси, но късно! (кризата в брака му с Ирина шокира)
Гласувайте за статията

Иван Христов и Ирина Тенчева са в неочаквана семейна криза!

В неочаквана семейна криза се намират Иван Христов и Ирина Тенчева. Или може би кризата е напълно очаквана, предвид педантичния характер на бившата г-жа Сарачинова. За който опосумът отвори очите си едва днес.

Иван Христов

Иван Христов все по-често търпи недоволството и конското на иначе скъпата си Ирина Тенчева

Източници, близки до фамилията, разкриха, че двамата страдат от напрежение в отношенията си. То датира от няколко месеца, а най-потърпевш е самият Иван Христов. Всъщност той е и единственият потърпевш, защото Ирина Тенчева не спирала да си изкарва всичко върху главата му.

Както знаем, Тенчева е жена, която не търпи нещата да стават по различен от нейния начин, пише вестник „България днес“. Тя е абсолютен перфекционист, дори педант, който държи всичко да се случва по план. Така, както си го представя.

Е да, ама нещата не винаги стават така, както ги искаме. И колкото по-бързо осъзнаем това, толкова по-спокойно и щастливо ще живеем. Ирина не спирала да натяква на Иван Христов за едно, за второ и трето. Но същото правела и с хората в обкръжението си.

Тя често можела да бъде засечена да чете конско дори на обслужващия персонал в заведенията. Ако той има неблагоразумието да сгафи нещо в момента, в който тя е разположена на една от масите.

Колко точно ще издържи Иван Христов, преди също да избухне и да постави жена си на мястото й, не е ясно. Знаем, че продуцентът обожава Тенчева, както никоя друга преди. За щастие тя също има чувства към него и обичта й не е изстинала.

„Понякога обаче само любов не е достатъчна. Ако няма разбирателство и компромиси и от двете страни, тя бързо ще изхвърчи през прозореца“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар