Дъното! Светлана Василева рекетира жертвите си цялата в кръв (ШОК разкрития)

Дъното! Светлана Василева рекетира жертвите си цялата в кръв (ШОК разкрития)
Гласувайте за статията

Схемите на скандалната Светлана Василева просто нямат край!

Разкритията за начина, по който Светлана Василева пълни банковата си сметка, скандализираха родния шоубизнес. Правещата се на миловидна плеймейтка буквално слага в малкия си джоб всички изпечени ало-измамници. Единствената разлика между тях е, че тя атакува богати и женени господа, а не пенсионери, узна kliuki.bg.

Светлана Василева е готова на всякакви крайности

Светлана Василева е готова на всякакви крайности

В арсенала с „оръжия“ на Светлана Василева се мъдри и една скандална схема, която е направо за сценарий на психо филм. Оказва се, че не с всички мъже Гонзовица решава да бъде интимна като път към последващо изнудва. На някои, вероятно по-грознички, но все така богати, се прави на голяма приятелка. За няколко месеца успява да ги омае с грижовност и откровеност.

След това идва време за екшън. Тотално полудялата плеймейтка се порязва някъде по тялото, за да рукне кръв. След това със собствената си кръв се омазва по лицето и изкарва най-тъжната си физиономия. Може да пусне и някоя сълза за по-голяма правдоподобност.

След това на помощ й се притичват нейни дружки, които прилежно фотографират омазаната до ушите с кръв Светлана Василева. Те изпращат кадрите на вече набелязаните жертви, които приемат плеймейтката за тяхна приятелка. И, разбира се, са готови да й услужат с каквото могат. В случая версията е, че е претърпяла инцидент или не е добре физически и спешно й трябват пари за лечение, пише hotarena.net.

Другият вариант за изнудване с помощта на кървавите снимки е Гонзовица да докаже, че е способна на самоубийство, ако жертвата й спре кранчето. Все пак, тя може да бъде и мила на моменти. Истински късметлии са тези, на които само е приплаквала, че няма пари да си плати наема или няма с какво да си купи храна.

Подобен сценарий би бил самата истина, ако спре да изнудва така нагло и безочливо мъжете. Освен кървавата схема, Светлана Василева продължава да прилага и добре заучената и работеща с изневярата. Вкарва в леглото някой женен мъж и заплашва, че ще изпее всички на съпругата му, ако не получи съответната сума.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар