Брутално: Ива Екимова размаза Галена в мрежата! (явно се има за повече от нея – виж какво написа)

Брутално: Ива Екимова размаза Галена в мрежата! (явно се има за повече от нея – виж какво написа)
Гласувайте за статията

Ива Екимова изригна срещу Галена и то без видима причина!

И това доживяхме. Пиарката Ива Екимова насоли здраво звездата на Пайнер Галена в социалната мрежа. Поне досега никога не сме чували между двете да е имало някакви търкания. Още повече, че Ива и Галена нямат допирни точки, нито са били близки.

Галена

Защо Ива Екимова настръхна срещу успешната Галена?!

Кое е породило словесната агресия на Екимова, не е ясно. Но е видно това, което излезе изпод „перото“ й. Фенове на Галена побесняха и буквално разкостиха пиарката. Която, според тях, се е взела толкова на сериозно, че си въобразява, че е нещо много повече от певицата.

А ето и какво написа Ива Екимова над две снимки на Мама Ураган от нейни клубни участия. Цитираме я дословно, за да няма после хър-мър.

„Открийте десетте разлики… Така става като не можеш да покриеш претенциозните напъни за маркетингов успех с действителността от извън клипния си живот… В ерата на дигиталните технологии, няма как да имаш два живота. Един за пред камерите и друг… все едно къде“ – това са думите на Ива Екимова към Галена.

Любопитно е обаче защо пиарката така се е настървила срещу половинката на Галин Вафлата. След като от години всички знаем и ежедневно виждаме как всички изпълнителки, модели, плеймейтки и прочие не спират да се правят на това, което не са.

С какво точно Галена й е станала трън в очите, а не някоя друга?! Може би причината се корени в тоталния успех на новото парче на смядовката „The Boss“, с което тя безапелационно размаза конкуренцията.

Е, може пък Екимова да не е фен на поп фолка, а на рапа или попа например. Което отново не дава отговор защо се прицели именно в чаровницата на Пайнер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар