Жени Калканджиева смачка тотално Тачо: Превърна го в нещо шокиращо!

Жени Калканджиева смачка тотално Тачо: Превърна го в нещо шокиращо!
3 (60%) 1 vote

Жени Калканджиева направи от Тачо друг човек!

Цената, която Стефан Манов плаща, за да остане женен за Жени Калканджиева, в твърде висока. Красавицата го превърна в нещо повече от мъж под чехъл, твърдят близките им.

Жени Калканджиева и Тачо

Жени Калканджиева укроти Тачо по жесток начин

Оказва се, че Тачо е станал послушен във всяко едно отношение. Той играе ролята на домакиня в брака им, което няма как да не унищожава част от самочувствието му.

Бившият брадър готви, чисти, грижи се за домашните на детето и прави какво ли не още. Това са задълженията му, докато жена му е на работа и изкарва пари за прехраната им.

Това обаче не е най-лошото за Стефан. Той бил готов да понесе всичко, но едно нещо го сринало.

Жени Калканджиева му спряла алкохола. Тя му забранила да пие дори бира през делничните дни. Единствено уикенда му позволявала по някоя друга чашка, но с мярка.

В същото време обаче миската продължавала да се налива с вино всяка вечер. Тя пиела пред погледа на мъжа си, което го влудявало.

Евгения считала, че Тачо трябва да бъде постоянно трезвен, за да си изпълнява задълженията у дома. Той помагал на сина им в училище, което изисква бистър ум.

Припомняме, че Жени и Тачо бяха пред развод, но нещата изведнъж се обърнаха. Те твърдят, че е било в името на детето, но взаимните компромиси, които са си наложили, не са малко.

Стефан Манов сякаш е този, който жертва повече в случая. Той уронва мъжкото си достойнство в името на брака. Дали това ще продължи вечно?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар