Брутален! Цветелина Грахич усети целия гняв на Слави Трифонов върху себе си

Брутален! Цветелина Грахич усети целия гняв на Слави Трифонов върху себе си
Гласувайте за статията

За толкова години работа със Слави, Цветелина Грахич явно не е успяла да го опознае истински!

За кофти характер на Трифонов се носят митове и легенди от години. Само Грахич явно се е смятала за богопомазана и си е мислела, че ще й се размине гнева на шефа й. Но, скоро след напускането на „Шоуто на Слави“ осъзна, че това няма как да се случи, научи kliuki.bg.

Слави е решен да съсипе живота на Грахич

Слави е решен да съсипе живота на Грахич

Бившата беквокалистка на „Ку-Ку Бенд“ се правеше на много оборотна в първите дни след напускането си. Тя заяви, че ще прави самостоятелна кариера и ще ходи по участия с гаджето си Кристиян Шаламанов. Но, май си правеше сметки без кръчмар! Оказа се, че Слави все още контролира живота й, макар и задочно и няма никакви намерения Грахич да стане голяма звезда, щом вече не е под неговата опека.

А мераците на Цветелина да покорява сцени секнаха доста набързо! Докато бе част от „Ку-Ку бенд“, тя ходеше на участия я с Годжи, я с Гъмзата. Сега, когато е свободен електрон, поканите й за участия месечно се броят на пръстите на едната й ръка. Горе-долу толкова са и феновете, които са дошли в клуба специално за да я слушат.

Това кара собствениците на заведения да я избягват като гост-изпълнител, защото не им носи никакви приходи. Но имат и една друга, по-основателна причина да го правят! И тук отново изплува името на Слави. Като едно от главните действащи лица в родния шоубизнес, той има връзки навсякъде. И сега е решил да ги впрегне, специално за Цветелина.

Трифонов е провел разговори на висок тон с шефовете на повечето дискотеки в страната, като им е заявил твърдно, че не е никак добре за бизнеса им да канят Грахич на участия. За да не си развалят отношенията с шоумена, собствениците послушали „заръката му“, пише hotarena.net.

Така тауираната певица много скоро ще се превърне в поредната потънала в забрава беквокалистка на Слави. Поредната, която самонадеяно е решила, че може да прави кариера без него или, по-скоро, срещу него. Е, Грахич, много като тебе вече плакаха!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар