Любо Киров озари Варна и поднесе един чудесен подарък на публиката

Любо Киров озари Варна и поднесе един чудесен подарък на публиката
5 (100%) 2 votes

Любо Киров разтърси Варна и поднесе един чудесен подарък на публиката, свързан с неговия гост-музикант на концерта.

Вчера на 21-ви, Любо Киров изнесе своя дълго планиран и очакван от Варненската му публика концерт – „Знам: Най-доброто от Любо Киров“, на сцената на Летен театър Варна.

Варна обичаше снощи Любо Киров и беше изумително шоу

Освен че максимално впечатли всички свои фенове с много настроение, гласови възможности и нежна музика, на сцената компания на Любо Киров правиха музиканти като Живко Петров – маестро, Калин Вельов, трио Ла Ти Да и най-голямата изненада беше прекрасната Мария Илиева, която изпълни няколко песни заедно с Киров. А също така публиката се наслади и на нейната прекрасна балада „Сама“, написана по текст на самия Любо. От сцената двамата поздравиха Графа, техен близък, който вчера беше и рожденик.

Любо Киров освен с пеене може да се похвали и с прекрасен усет за текст и аранжимент, негови или с участието му са множество съвременни поп хитове на Графа, Мария Илиева, Тони и още.

На своя концерт вчера той зарадва феновете и с прекрасни изпълнения на живо на вечни световни хитове като тези на Принс и Джордж Майкъл. А накрая изпълни и част от музикалния репертоар на Васко Найденов, с което много развълнува своята публика, самият Киров пя на живо повече от два часа и половина и накрая със сълзи призна, че е щастлив, че прави българска музика.

Ние от „Клюки.бг“ подкрепяме родното изкуство и вярваме, че то е на световно ниво и има много бъдеще.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар