Любовницата на бившия на Емануела разкри „би“ истината: Бил ли е Митко Динев с мъже?!

Любовницата на бившия на Емануела разкри „би“ истината: Бил ли е Митко Динев с мъже?!
5 (100%) 1 vote

Димитър Динев, от когото красавицата Емануела роди дете преди 2 години и половина, е въвличан в скандал всяка седмица!

Бившият на певицата Емануела е спряган за любовник на красивата манекенка Мартина Петрова. Самата хубавица отхвърля тази версия, но пък не пропуска да коментира други неща, свързани с Митко.

Емануела

Мартина Петрова каза истината за бившия на Емануела

Марти коментира слуховете, че 30-годишният бизнесмен е бил не само с жени, но и с мъже. Според нея, това са измислици.

„Между нас е имало само приятелство. Доколкото съм запозната обаче, Митко е абсолютен мъжкар и се е заглеждал само по жени.“ – твърди Петрова пред Secret.bg.

Слуховете за нестандартните предпочитания на Динев в леглото тръгнаха от Емануела, която малко след раздялата им написа, че скоро ще разкрие какъв мъж е той. След това обаче певицата отрече да е намеквала нещо в тази посока.

Мартина Петрова пък бе замесена с името на Динев след коментар от нейна страна, касаещ мъжкото му достойнство. Тя го обяви за доста надарено, което пробуди слуховете, че го е виждала на живо.

В крайна сметка обаче Мартина отрече да му е била някога гадже. Дори не признава да са имали някоя бурна нощ помежду си. Единствено приятели са били винаги, твърди красавицата.

Припомняме, че Димитър Динев остави Емануела почти веднага щом разбра, че е бременна. Той изпълни заповедта на баща си, който не иска фолк певици в семейството си.

Все пак двамата остават завинаги свързани чрез общо дете. Според всички информации обаче Митко изобщо не поглежда сина им и не се държи като баща с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар