„Старата любов ръжда не хваща“ или Кайли и Оливие

„Старата любов ръжда не хваща“ или Кайли и Оливие
5 (100%) 1 vote

„Старата любов ръжда не хваща“ или Кайли Миноуг и Оливие Мартинес, които след дълга раздяла отново подновиха своите близки отношения.

По последна и все още неофициално потвърдена информация, след години раздяла симпатичната двойка отново е заедно, засичани са по различни заведения, двамата се забавлявали и не криели своята близост, коментират очевидци.

След раздялата с Холи, Оливие се върна при Кайли изненадващо за мнозина от почитателите си

Идеята, че са отново заедно е доста интересна и любопитна, особено защото са минали не малко години от горещата им връзка.

Гласовитата блондинка е влюбена, но в старата си любов в лицето на симпатичния Оливие Мартинес, предстоят изненади

Преди време, щом се разделиха всеки пое по своя път, Кайли откри по-млад мъж, а също и доста време се бори с тежко заболяване. От друга страна пък Оливие Мартинес се запозна с Холи Бери, прие нея и детето й, баха щастливи, роди им се син – Мансео Робер. Към днешна дата те са вече разделени, колкото и странно и неочаквано да бе това. Привидно идеалната двойка днес не е семейство.

И след толкова житейски обрати, сега отново е ред на Кали Миноуг и Оливие Мартинес да си дадат втори шанс. Те са променени, може би сега ще успеят да задържат чувствата си за по-дълго време. Само времето ще покаже дали потушената преди време искра любов сега ще се запали с нови сили, а ние от „Клюки.бг“ ще следим развитието на тази романтична идилия с известни лица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар