Мария Шарапова: Григор няма да се ожени за Никол!

Мария Шарапова: Григор няма да се ожени за Никол!
3.3 (66.67%) 3 votes

Мария Шарапова все още гледа към Григор Димитров, макар да не са заедно от 2 години!

Руската фурия на тенис корта Мария Шарапова показва, че Григор Димитров все още не й е безразличен. Хубавицата продължава да следи случващото се в живота му, въпреки че не е в него от над 2 години, научи Kliuki.bg.

Мария Шарапова

Мария Шарапова още мисли за Григор Димитров

Така например Маша счита, че Гришо е много далеч от брака и няма да се ожени скоро. Това нейно мнение е формирано, при положение че нашият тенисист в момента подготвя сватба с Никол Шерцингер.

„Той не иска да се ожени в скоро време. Доколкото го познавам, няма да се задоми преди да е станал на 30 г. Просто му се живее още.“ – споделя Мария Шарапова пред американско списание.

Самата тя не успя да хване Григор в лапите си. Беше негова любима цели 3 години, но когато трябваше да й предложи брак, той просто скъса с нея.

Маша и до днес не може да замести Гришо пълноценно. Той все още е последният й сериозен приятел, докато тенисистът веднага замести рускинята с екзотичната Никол Шерцингер.

Чувствата на Григор към певицата са може би по-силни от тези към Маша, тъй като той вече подготвя сватба с мулатката. Тя ще се осъществи в България, понеже Никол не желае да се шуми много около събитието.

Според Шарапова обаче такава сватба няма да има. Тя не може да си представи Григор женен, не и в следващите няколко години.

Говори се, че Мария считала Шерцингер за крайно неподходяща за Гришо. Причината намирала в това, че двамата са с много различни професии и постоянно пътуват поотделно до различни места.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар