На тази дата преди 15 години …

На тази дата преди 15 години …
5 (100%) 1 vote

На тази дата преди 15 години, България губи една много обичана и много талантлива жена, оставила трайна и силна следа в родното ни кино.

Актриса, която има толкова качества, че думите често са излишни, а тя може спокойно да бъде конкуренция на световните имена в киното и театъра за времето, в което живее и твори. На същата дата преди години, Катя Паскалева ни напуска, отива си от този свят, но не и от сърцата на мнозина от нас, които ще помним ролите, гласа й, характера и начина, по който тя изживя дните си на Земята, коментираме и от изданието за светски истории и новини-„Клюки.бг“. 

Филмите – „Козият рог“, „Матриархат“, „Звезди в косите, сълзи в очите“, „Вилна зона“, „Спирка за непознати“, „Бедният Лука“ и много други, както се пише и от изданието за новини – „Една.Бг“ са само част от нейните прекрасни и вечно помнени театрални и кино моменти.

Катя бе човек – естествен, силен, талантлив, с дарба от Бога, коментират близки познати. А ние само я помним и не спираме да се възхищаваме и да обичаме времето, в което се правеше такова родно кино – когато всичко изглеждаше истинско и неподправено.

След дълга битка с тежка болест, Катя Паскалева е победена от рака, откриват и рак на гърлото и после той се разпространява бързо из тялото, причина според лекарите дългите години активно пушене.

В личен план има множество фенове, 2 брака и отдаденост на киното и сцената цял един живот, а днес остават нейните роли и всичките й почитатели, помнещи нейния талант и име и сега.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар