Илиана Раева никога не си е поплювала, когато става дума за несправедливост!Златното момиче на българската художествена гимнастика Илиана Раева

изригна бясна в социалната мрежа. Съпругата на Наско Сираков се слави с твърд характер и ясно чувство за справедливост. [caption id="attachment_389733" align="alignright" width="181"]Илиана Раева Илиана Раева не може повече да търпи тази простотия и злоба[/caption] Тя никога не си е мълчала, когато знае, че около нея става нещо нередно. Така е и този път. Илиана Раева скочи гневно срещу злобарите, които имат наглостта да се наричат "фенове" на художествената гимнастика. А единственото, което целят, е да обиждат и унизяват спортистите. Его ги и точните думи на златното момиче, с които тя разтърси мрежата. И този път без никакво съмнение можем да твърдим, че направи добре, задето не си замълча. Заради момичетата. "Странни "фенки" на Художествената гимнастика се навъдиха напоследък... Откакто се върнахме на почетната стълбичка на победителите и медалистите в Художествената гимнастика се върнаха и едни позабравени от мен "верни фенки" на любимия спорт. Те са от онези, които с особен трепет очакват.... провала ни. Да! Тези "фенки" сън не ги лови, ако нещата ни случват в Художествената гимнастика.

Тези скрити зад клавиатурата на компютрите си "фенки", със странни снимчици на профилите си или странни лица стават истерично активни при някое състезание, в което сме имали НАГЛОСТТА да не спечелим медали, а само да влезем на финалите с Невяна Владинова и на четирите уреда, след едно не толкова успешно състезание например.

Или пък да не ни е срам, че 16- годишната Боряна Калейн е с три 9- ти места! Какво ли не пробват, за да успеят да ДЕМОТИВИРАТ Невяна и всички момичета... Как ли пък Неви или останалите ще се демотивират?! Същите тези "верни фенки" се оказва, че доста разбират от правилници, композиции и ясно посочват КОЙ е виновникът за "грандиозния провал". Бълват омраза към руските гимнастички, критикуват яростно нашите съдии и федерацията ни, разкриват ни световната конспирация на международните ни структорите ФИГ и ЮЕГ към българската школа и не на последно място, а на първо разкриват победоносно ИЗНАЧАЛНОТО ЗЛО НА БЪЛГАРСКАТА ГИМНАСТИКА - моята персона. Толкова елементарно, предвидимо и изтъркано до втръсване.... Не спират да анатемосват съвременната гимнастика... Защо така, "верни фенки", които никога не сте обслужвали болни амбиции?! Враговете са ви ясни, но само на вас! Все едно и също последните години...", това заяви Илиана Раева.