Взрив: Ани Цолова се показа без гащи, зрителите в шок! (вижте с очите си бомбастичната находка – снимки)

Взрив: Ани Цолова се показа без гащи, зрителите в шок! (вижте с очите си бомбастичната находка – снимки)
3 (60%) 1 vote

Ани Цолова явно е фенка на Шарън Стоун и „Първичен инстинкт“!

Все сме свикнали да гледаме нашенски гърли без бельо, но когато става дума за сериозна и улегнала жена като Ани Цолова, това си е жив скандал. Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия накара зрителите да си глътнат дъвките от шока.

Ани Цолова

Ани Цолова шашна всички, появи се като Шарън Стоун в ефир

След като я видяха да подражава на холивудската легенда Шарън Стоун в култовия „Първичен инстинкт“. Бомбата избухна по време на драматичното интервю с Нана Гладуиш, която говореше за борбата си в рака.

Тотално неадекватно стилистите на предаването бяха облякли Цолова с изкусителна червена рокля, че и къса при това. А, когато Анито неволно кръстоса крака пред камерите, пролича това… Водещата явно не носеше гащи, пише сайтът Слава.

„Тя и Жени Марчева разголи баджаци в ефир и дори провокира острия език на Бареков преди време. Но поне не й се видя най-милото, защото беше в профил. А тук Анито си седи най-спокойно и фронтално пред камерите. Колкото и да се напъваме, гащи не успяхме да видим. Палавница се оказа, бе“, коментират смаяни потребители по форумите.

В крайна сметка фундаменталният въпрос носи или не бельо Ани Цолова остава отворен. При това, което се вижда от фотото, отговорите са 50 на 50 в плюс на гащите.

Очевидно е, че Цолова не е обута с лелски бикини, които биха личали от километър. Но остава вариантът да е сложила съвсем оскъдни прашки, които са на мода и са най-удобни по време на жегите.

А ако пък й е писнало да спарва тялото си с излишни парцали, то това си е изцяло неин проблем. Пуританите да не гледат, а мераклиите със сигурност ще са на линия пред екрана още в 7 сутринта.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Взрив: Ани Цолова се показа без гащи, зрителите в шок! (вижте с очите си бомбастичната находка – снимки)”

  1. liubo

    юли 25. 2017

    Много красива наистинс много как бих я излашкал самоо

  2. гого

    юли 26. 2017

    Дебелата селска вуйна-красива?Я не разсмивайте хората…

Добавете коментар