Пак ли, бе: Ирен Кривошиева се развежда за 6-ти път! (ето какво не й хареса в брака с Николай)

Пак ли, бе: Ирен Кривошиева се развежда за 6-ти път! (ето какво не й хареса в брака с Николай)
4 (80%) 2 votes

Ирен Кривошиева е пред шестия си развод, ще догони Елизабет Тейлър!

Нека някой да каже, че у нас няма актриса, равностойна на Елизабет Тейлър. Има и още как. И това е Ирен Кривошиева. За жалост обаче приликата им не е в славата или визията, а в броя на браковете и разводите.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева е на прага на шестия си развод с Николай

Оказа се, че Ирен Кривошиева се кани да сложи край и на последния си брак със съпруга си Николай. Ако го направи, това ще е шестият й развод. Машала, ще кажат някои, но актрисата уверява, че това изобщо не е лесна работа.

Защото тя и Николай продължавали да се обичат, пише вестник „Таблоид“. Противоречията и разногласията им обаче ставали все по-чести и по-сериозни.

„Ако живеехме на самотен остров, щеше да бъде прекрасно. Но това няма как да стане. Животът е такъв и той идва със своите изкушения, които ни изпращат в различни посоки и настроения. Трудно върви бракът ни, много трудно. Ники не може да приеме още професията ми. Всички ние в нашите среди сме покварени и това се отразява на отношенията ни“, признава бившата любима на Стефан Данаилов.

Ирен Кривошиева все още има надежда, че бракът й ще потръгне и че двамата с Николай ще намерят сили и начин да се справят със самите себе си. Всичко било въпрос на разбиране, любов и компромиси.

Но ако не стане така, както го иска, актрисата е готова да сложи край и на тази връзка. Тя е на мнение, че животът ни на този свят минава страшно бързо и човек не бива да прави компромис само с едно – своето щастие.

„Аз съм голям инат и много своенравна. Николай пък никога не се кара, не вика. Ако се обиди или разсърди за нещо обаче, започва да мълчи като риба. А това ме убива най-много, защото така правеше и баща ми навремето. Това нещо не мога да издържа“, признава актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар