Дара удари дъното: Пусна се гола, за да трупа рейтинг! (снимката й по зърна втрещи мрежата – виж тук)

Дара удари дъното: Пусна се гола, за да трупа рейтинг! (снимката й по зърна втрещи мрежата – виж тук)
2.3 (46.67%) 3 votes

Дара едва дочака да завърши училище, за да се пусне натюр!

Дарина Йотова – Дара не си поплюва в амбициите за слава и рейтинг. Тъй като не разполага с парите на основната си конкурентка Гери-Никол, Даринчето реши да трупа дивиденти по друг начин.

Дара

Дара се пусна съвсем натюр в мрежата, всичко й се видя

След като не може със скъпи клипове, тя го удари на голотия. Преди дни певицата разбуни духовете в мрежата като се пусна сама уж по бански. Само дето и слепец би видял, че едната й чашка на сутиена е дръпната встрани, за да разкрие зърното й.

Фотосът на Дара обиколи мрежата като дори нейни фенове не пропуснаха да я захапят, че в последно време става все по-евтина. Според тях това не е скандал, нито провокация, а чиста проба липса на всякакъв вкус.

„Гери-Никол пали всички и пръска с хитове, а досега нито веднъж не се е съблякла. Не и така, както го направи Дара – съвсем натюр. Само че с това няма да я достигне, камо ли да я задмине. Само става смешна и жалка. Да си гледа там писателя и нека той да се радва на „прелестите“ й. Ние искаме сносни песни и хитове“, коментират потребители в мрежата.

Припомняме, че след участието си в „Черешката на тортата“ Дарина Йотова се хвана и с един от най-продаваните млади писатели Константин Трендафилов. Предвид разликата в познанията и умствения багаж на двамата обаче, връзката им се прие меко казано странно.

А наскоро плъзна и слухът, че двамата не са истински влюбени, а просто си правят пиар един на друг. Тепърва ще видим коя от двете версии ще се окаже вярна и колко дълго Дара и Коцето се гледат любовно.

Май нарочно си е дръпнала горнището, а?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар