Принц Чарлз е съкрушен, Кейт и Уилям му нанесоха жесток удар!

Принц Чарлз е съкрушен, Кейт и Уилям му нанесоха жесток удар!
Гласувайте за статията

Принц Чарлз е безпомощен, не иска да повярва, че този кошмар се случва!

Принц Чарлз е повече от обиден и наранен на собственото си семейство и по-специално на сина си Уилям и неговата съпруга Катрин. Той не може да приеме за нормално, че двамата му отнемат правото да бъде пълноценен дядо, научи Kliuki.bg.

принц Чарлз

Принц Чарлз е обиден на Кейт и Уилям

Кейт Мидълтън и принц Уилям в момента не позволяват на Чарлз да вижда внуците си Джордж и Елизабет Шарлот. Това е може би най-големият удар по честта на престолонаследника в целия му живот.

Счита се, че причината е Камила Паркър. И двамата не можели да понасят жената на принц Чарлз и затова ги игнорирали от живота на децата.

Самите Кейт и Уилям също нямали никакво желание да се виждат с Камила, но го правели от време на време по задължение за пред хората. Извън това те не й отделяли грам внимание.

За проблемите между Мидълтън и Паркър се говори отдавна. Двете са два много остри камъка и не могат да се разберат.

Оказва се обаче, че и Уилям е настроен срещу своята мащеха. На Острова напоследък се говори, че синовете на Чарлз са започнали да се връщат към детството си и обвиняват баща си, че е изневерявал на майка им.

Така към днешна дата принц Чарлз не може да вижда своите внуци. Очаква се същото да го сполети и когато Хари има деца. Това най-вероятно ще го довърши, но той не се отказва от Камила, която твърди, че обича повече от живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар