Анелия се зарече: Край с децата!

Анелия се зарече: Край с децата!
Гласувайте за статията

Анелия няма намерение да ражда повече!

Певицата Анелия е майка на момиченце и възнамерява да си остане майка само на едно дете. Фолк дивата няма никакво намерение да бъде бременна за втори път, твърдят достоверни източници.

Анелия

Анелия няма да има повече деца

Изпълнителката на „Не поглеждай назад“ наскоро отпразнува своята 35-та годишнина, което я е накарало да преосмисли живота си. Тя осъзнала, че вече й е късно за още деца и е изтървала влака за това.

„На 35 г. съм вече. Ако забременея сега, ще родя на почти 36. Не че не мога, но защо да си го причинявам на тези години? Имам си едно страхотно момиче и то ми стига.“ – разправяла Анелия пред близките си.

Тя няма и кой знае какви кандидати за евентуален бъдещ татко. Връзките на Анелия през годините не придобиха твърде сериозни измерения, а това е причината най-вероятно тя да си остане само с едно дете.

Припомняме, че Ани има дъщеря на име Ивон, която вече навлиза в тийнейджърска възраст. Тя е плод от брака й с Коко Динев, продължил едва няколко години.

Тези години обаче си остават незабравими за Анелия. Тя и до днес твърди, че е обичала само Коко досега и той е мъжът на живота й.

„Определено това е голямата ми и единствена любов. И двамата обаче сме твърде спонтанни като характер и не ставаме за съвместен живот.“ – смята Анелия.

Коко Динев явно е с много тежък характер, защото същото твърди и Емилия, която се раздели с него преди месеци. Тя също го обича, но не може да живее повече с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар