Деси Цонева упорито крие новия си любовник: Срамува ли се от него?

Деси Цонева упорито крие новия си любовник: Срамува ли се от него?
Гласувайте за статията

Деси Цонева не иска да показва новото си гадже

Деси Цонева никога не се е притеснявала с кого излиза или с кого си ляга. Палавата телевизионерка дори напротив, обича да провокира и скандализира. Във ВИП Брадър журналистката често втрещяваше зрителите с поведение и с маниерите си да порка от сутринта.

Деси цонева

Деси Цонева не иска да показва новото си гадже

След което стана ясно, че тя две години е крила връзката си с ресторантьора Георги Джамов. Двамата дори се сгодиха, но после изненадващо се разделиха. И така провалиха обявената преди това сватба, която щеше да бъде морска, лятна и тази година.

Сега Деси Цонева е отново на крилете на любовта. Не се знае нищо повече за него, освен че е строителен предприемач и е на 50 години.
Знае се и малкото му име-Явор.

Бизнесменът не спирал да глези младата си любовница. Той дори й давал джобни пари, за да се чувства добре. Изобщо се отнасял с нея като с принцеса. Но според слуховете богаташът бил доста консервативен и не искал да се шуми около името му.

Според други той бил все още семеен или скоро разведен и затова не желаел да се прави „дъвка” с името му. Така или иначе майката на Деси Цонева харесвала новото й гадже. Защото бил стабилен и на него можело да се разчита. И била съгласна с неговото решение да не се показва.

Родителите на журналистката й били против връзката й с ресторантьора. Покойният Димитър Цонев и неговата съпруга не искали собственика на ресторант за зет, защото той също не бил от моногамните. Преди време вкарал в леглото и лелята на Деси. Сега тя е щастливо омъжена и живее в чужбина.

Но според клюката Деси Цонева изритала брата на бившия борец и застраховател заради тръпката си по доста по-богатото си ново гадже. Само че Георги Джамов никак не бил съгласен с това, защото още изпитвал силни чувства към брюнетката. Той се надявал пак да си я върне. Нищо чудно вятърничавата Деси Цонева отново да се събере с Георги, подозират и от хайлайф средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар