Създателката на „Приятели“ попиля Дженифър Анистън: Ето я истината за актрисата!

Създателката на „Приятели“ попиля Дженифър Анистън: Ето я истината за актрисата!
1 (20%) 1 vote

Марта Кауфман, която е в основата на „Приятели“, разкри неприятното лице на Дженифър Анистън!

Над 13 години, а сякаш беше вчера, когато „Приятели“ приключи своите снимки. Този сериал остави толкова много фенове, но и толкова много звезди, каквато несъмнено е Дженифър Анистън.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън по време на „Приятели“ и в наши дни

Всъщност Джен е най-успялата от всички в екипа на хитовия ситком, тъй като само тя успя да стигне до спечелването на „Еми“. Останалите са били само номинирани, а Кортни Кокс дори и това не.

Оказва се, че точно тази награда е главозамаела Дженифър Анистън в един момент. Тя започнала да се мисли за повече от колегите си в продукцията.

„Показа огромно самочувствие, беше се самозабравила. Поиска по-висок хонорар от всички останали, защото само тя имала награда. Когато не й го дадохме, избухна скандал. Без малко да я изгубим.“ – спомня си Марта Кауфман.

Съпродуцентът на „Приятели“ определя Джен като много напориста и амбициозна личност, която обаче може да мине през невинни, за да постигне своята цел.

Известно е, че Анистън е била одобрена първоначално за ролята на Моника Гелър, но е убедила продуцентите да й дадат Рейчъл Грийн. Така Мон отиде у Кортни Кокс.

Думите на Марта Кауфман може би не са изненада, тъй като се говори, че тя е в лоши отношения с Дженифър Анистън. Двете са имали планове за общ проект, който се е провалил и оттогава не си говорят.

Всъщност този проект ще бъде изпълнен от Лиса Кудроу. Марта подготвя нов сериал, в който главната роля ще е на Лиса, която изпълни ролята на Фийби Бюфе. В него ще се разказва за живота на Фийби след „Приятели“.

Първоначално Кауфман е поканила Дженифър Анистън, но двете са имали доста разминавания, счита се, че предимно от финансов характер. Това вбесило Марта и тя я заменила с Лиса, която се води за доста по-скромна актриса, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар