В какво се превърна Деян Донков? Виж новия му имидж, като на мръсен клошар

В какво се превърна Деян Донков? Виж новия му имидж, като на мръсен клошар
Гласувайте за статията

Деян Донков няма нищо общо с образа на секс символ

Деян Донков вече плаши с визията си. Младият мъж и пресен татко повече прилича на мръсен клошар, отколкото на свежо парче. Каквото бе доскоро. Причината е прекаляване с чашката. Заговори се, че актьора вече е оставил настрана поркането.

Деян Донков

Деян Донков се запусна

Да, ама не. Дори и след като стана баща за втори път, той не остави пиенето. Според клюката мъжът на Радина Кърджилова се налива с концентрати още от сутринта. А за да си проветри главата, пресушава и бутилки с бира.

Новата му визия не само че не привлича, а буквално отблъсква фенките и жените от него. От красивият мачо няма и следа. На негово место се е настанил образа на квартален алкохолик. Той ходи мръсен, раздърпан.

Под очите си има големи торбички, очите му са вечно мътни, бръчките му са се увеличили, а косата е непрекъснато мръсна и мазна. Апетитното парче, какъвто бе доскоро актьора, вече е отстъпило местото на грохнал и съсипан пияница.

Няма нищо общо с това, което бе преди две-три години. Сега изглежда така, все едно си е сложил минимум десетина години отгоре, пише „България днес“.

Деян Донков е отслабнал доста. Дрехите му стоят като на закачалка. С два-три номера са по-големи, защото вечното пиене го е изсушило съвсем.

„Деян не спира да се съсипва. Пие много, почти през целия ден. Вече е заприличал на грохнал алкохолик. Ако не спре, лоша работа го чака”, притесняват се и неговите близки.

В театралните среди също не одобряват вредния му навик. Защото актьора е нехаен, вечно закъснява за репетиции и за представления.

Освен че пие, звездата не спира и да пуши като комин. Този негов навик дразнел съпругата му. Радина Кърджилова не спирала да му прави забележка да не пуши в къщи, пред детето. Но той не я слушал и не излизал на терасата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар