Бомба! Катя от „Ритон“ в горещо трио със Здравко и мускулест мъжага (ФОТО)

Бомба! Катя от „Ритон“ в горещо трио със Здравко и мускулест мъжага (ФОТО)
Гласувайте за статията

Едрогърдата Катя от „Ритон“ се оказа голяма палавница!

Покрай трескавата подготовка за юбилейния концерт на дует „Ритон“, Катя не пропуска да намери време и за малко забавления. На Здравко, обаче, приготовленията май му идват в повече. Причината е, че те все са свързани с красиви мъже, които се навъртат около съпругата му, научи kliuki.bg.

Катя и Здравко от дует станаха трио

Катя и Здравко от дует станаха трио

Преди около месец Желязков се бе пошегувал, че е заварил полуголата Катя в семейния им дом с непознат мъж. Това, обаче, не е неин любовник, а личният й масажист. Сега пък едрогърдата певица си е наела и частен фитнес инструктор, който да извае формите за голямото музикално събитие.

Добре че Здравко е либерален, иначе не знаем какво щеше да прави Катя! Музикалният и любовен дует от скоро се е превърнал в трио. Съпрузите продължават да разпускат с луди партита покрай басейна. Освен обичайните заподозрени, обаче, на купоните присъства и едни млад и доста привлекателен господин.

И той е опасно близък с Катя! Става въпрос за споменатия фитнес инструктор. неговото име е Даниел Иванов. От подчинен, той се е превърнал в доста близък приятел на певицата и нейния съпруг. Видима ревност не се забелязва, но само Желязков си знае какво му е младежът да докосва пищното тяло на жена му.

Фитнес инструкторът тренира изпълнителката в домашни условия, за да може да получи желаното спокойствие. Катя тренира в дома си поне три пъти в седмицата, най-вече на уредите за кардио. А през това време Желязков разпускал напрежението, киснейки се с басейна. Но винаги е нащрек какво се случва в домашния фитнес, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар