Бомба: Съпругата на Крум Савов втрещи всички! (няма да познаете Мая Савова – виж тук)

1

Жената на Крум Савов – Мая Савова буквално сащиса с визията си!

Двамата са женени от години и имат две деца. Колкото и медии да се опитваха да ги разделят, те още са заедно и сплотени. Става дума за Крум Савов и Мая Савова, които са един от примерите за щастливо и здраво семейство.

Мая Савова
Мая Савова е станала тройно по-красива от преди, шеметна е

Днес обаче темата не е бракът им, а самата Мая. Която преди дни събра очите на минувачи и папараци в столицата. Г-жа Савова винаги е била хубавица, но този път мнозина не успяха да я познаят.

Защото е станала още по-красива. Да, няма лъжа и измама. Както сами виждате от папарашката снимка, макар и леко замъглена, половинката на Крум Савов изглежда повече от убийствено.

След двете раждания и хода на годините тя се е сдобила с двойно по-стройна и перфектна фигура. Припомняме, че имаше един период, в който Мая Савова се беше отпуснала малко и леко напълняла.

Не, че тогава не беше хубава, но сега е просто шеметна. Виждаме я на път към фризьорския салон, облечена в черна рокля по тялото. Такива дрехи са особено изискващи и не отиват на всяка фигура. Трябва да нямаш и една паласка или излишен килограм, за да хванеш окото в тях.

Е, очевидно жената на Крум Савов може да се похвали с манекенски размери. Вижда се, че макар и още необработена, косата й също е жива и поддържана. Чудим се дори защо й е стилист, след като и така изглежда по-добре от повечето натокани и изкуствени родни красавици.

Фигурата й е просто перфектна, както и цялостната визия
1 коментар
  1. Да си кажем истината казва

    Тая черно-бяла снимка е от времето на сп. Жената днес , та г-жа Савова ли е, не е ли, кой да каже ?!?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.