Ново 20: Никол Станкулова си бие инжекции в главата, пази се от косопад! (ето какво разкри красавицата)

Ново 20: Никол Станкулова си бие инжекции в главата, пази се от косопад! (ето какво разкри красавицата)
Гласувайте за статията

Никол Станкулова се подлага на иновативна процедура против косопад!

Красивата синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова втрещи мрежата като показа как си бие инжекции в… главата. Както знаем тя е надарена със завиден ум и интелект, така че няма как да предположим, че се мъчи да й наливат акъл.

Никол Станкулова

Никол Станкулова не спира да се грижи за косата си, въпреки че е надарена с разкошна грива

Всъщност се оказа, че Никол Станкулова се подлага на иновативна процедура против косопад, която влияе отлично и на сгъстяването на косата. От години дългата коса с прекрасни букли е запазена марка на Николчето, но очевидно нищо не е даденост. Искат се и грижи.

Самата процедура протича като в корените на косата се инжектират филъри, които подпомагат растежа и появата на нови косми. Както и предпазват от опадането на старите.

След една подобна интервенция човек спокойно може да отиде на море, без да се тревожи от влиянието на слънцето или морската вода върху окосмението на главата си.

„Много съм доволна, а и изобщо не е болезнено. Само на пръв поглед ти се струва така, но е все едно да те ухапе комар. Пък и си струва, защото за една жена косата е от основно значение. С годините тя се влошава и са нужни допълнителни грижи за поддръжката й“, обяснява хубавата синоптичка.

Снимката, която публикува Никол Станкулова обаче стана повод и за шеги в мрежата. Защото редица потребители не пропуснаха да зададат логичния въпрос защо самият доктор не си бие една инжекция. „Като го гледаме, определено има нужда“, хилят се зевзеци в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ново 20: Никол Станкулова си бие инжекции в главата, пази се от косопад! (ето какво разкри красавицата)”

  1. Dani Nikodimp

    юли 27. 2017

    Samo da spodelia che Nikol e s mnogo izkustvena kosa tip “ uduljiteli“ i ne polzva uslugite na Derma act tova e prosto pr

Добавете коментар