Малката фурия Гери-Никол в ступор: Известен политик й предложи брак с огромен пръстен! (родителите й изстинаха)

Малката фурия Гери-Никол в ступор: Известен политик й предложи брак с огромен пръстен! (родителите й изстинаха)
Гласувайте за статията

Гери-Никол определено не е очаквала подобно нещо!

Варненското чудо Гери-Никол само се видя в чудо. След като стана ясно, че още може и да е нямала гадже, но вече я искат за съпруга. Да, това е самата истина. Певицата е желана за жена на известен македонски политик, съобщава вестник „Шоу“.

Гери-Никол

Фурията Гери-Никол е официално искана за съпруга – май ще скрепим дружбата с Македония

Както знаем, Гери-Никол, Криско, Ъпсурт и още редица известни изпълнители ще забият на турнето „Една любов“, което е първото по рода си българо-македонско турне.

То стартира на 22 юли, а на 30 юли – рождения ден на морската чаровница, предстои колосална изненада. За която дълго ще се говори и в двете държави.

Защото популярен местен политик се свързал с организаторите и заявил, че на тази дата ще падне на колене пред Гери-Никол и ще й поиска ръката. Пръстенът с огромен диамант вече е закупен, а и навръх рождения си ден певицата ще пее в Скопие.

Към момента политикът помолил организаторите името му да остане в пълна тайна, за да не се развали дълго гласената му изненада. Не знаем каква е тази изненада за него, но след като научила преди ден, малката певица едва не си глътнала езика.

Гери-Никол останала в ступор от това, което я очаква, а после избухнала в луд смях. „Та аз още гадже не съм имала, мъжете изобщо не ме вълнуват. Камо ли съпруга да ставам и може би кухнята да въртя“, шегувала се „яката дупара“.

Далеч по-сериозно и по-гневно ще реагират родителите й, които пазят отрочето си като писано яйце. Отлично знаем, че богатият татко на Гери-Никол мощно отблъсква всички атаки към нея, така че дори македонският политик май няма шанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар