Любо Нейков посече злобарите: Слави Трифонов може винаги да разчита на мен! (думите му разтърсиха всички – виж тук)

Любо Нейков посече злобарите: Слави Трифонов може винаги да разчита на мен! (думите му разтърсиха всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Враждата между Любо Нейков и Слави Трифонов се оказа мръсна лъжа!

Мръсна и злобна лъжа на дребни и нещастни душички. Това се оказа дълго лансираната глупост, че между Слави Трифонов и Любо Нейков има ненавист и дори вражда.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Любо Нейков никога не са враждували, а още по-малко пък да се мразят

Припомняме, че тези слухове тръгнаха още откакто Нейков напусна „Шоуто на Слави“, за да започне своя собствена продуцентска кариера в Би Ти Ви. Е, днес обаче истината излезе наяве и то изречена не от друг, а лично от бащата на актьора.

Оказа се, че Любо Нейков е наистина човек със златно сърце. Баща му Иван Нейков отвърна със смях на глупостите за Слави и разкри, че самият му син е довел за свой заместник в шоуто Краси Радков. Който бързо се превърна в откритие и златна мина за Дългия.

„След операцията на Слави Трифонов говорихме със сина ми по телефона. Това, което той ми каза, беше следното: „Слави може винаги да разчита на мен. Ще направя всичко, каквото трябва за него. Ако е необходимо, дори ще го спасявам“. Това са думите на сина ми и нека повече да спрат да си измислят несъществуващи вражди между двамата“, разкри Иван Нейков пред вестник „България днес“.

Освен със Слави Трифонов, Любо Нейков е страшно близък приятел и на голямата актриса Стоянка Мутафова. Дъщеря й Муки скоро ще издаде книга за нея, в която ще разкаже как Любо често ги навестява и им носи храна от любимия си ресторант.

Тези истини за актьора впечатлиха всички и веднъж завинаги показаха що за човек е той всъщност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар