Лъсна на светло: Виж сред какъв лукс купонясва Мая Илиева! (пресни снимки на вдовицата на Главния)

Лъсна на светло: Виж сред какъв лукс купонясва Мая Илиева! (пресни снимки на вдовицата на Главния)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева замина с приятели на гръцкия остров Миконос!

На гръцкия остров Миконос, сред лукс и разкош, прекарва времето си вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева. От години тя всячески се опитва да крие личното си пространство и стои далеч от медиите, за да не се подлага на различни спекулации.

Мая Илиева

Мая Илиева от години пазеше в строга секретност личното си пространство и приятелите си

Както се знае обаче, нищо скрито не остава, не и за дълго. Ето че, благодарение на своите приятели, които публикуваха снимки в социалната мрежа, Мая Илиева излезе на светло.

Днес цяла България видя как вдовицата на Главния се весели на гръцкия остров Миконос. При това в супер лукс и охолство. Компанията, която е от няколко човека, е отседнала в красивия хотел „Каз дел мар“.

Заедно с Мая Илиева и останалите е един известен бизнесмен Росен Георгиев. Той е собственик на няколко пекарни в столицата и се радва на наистина успешен бизнес и добри печалби.

Прави впечатление, че на снимките вдовицата на Георги Илиев не е с новия си любим, с когото беше заснета неотдавна на светско събитие в София. Тогава двамата изглеждаха буквално заслепени един от друг и видимо се радваха на компанията си.

Разбира се, това не е гаранция, че работата се е разсъхнала и Илиева и приятелят й са се разделили. Може би просто тя е решила да си даде малко почивка от всичко и да се порадва на живота в чисто другарска компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар