Обсебена: 32-годишна фенка с 50 бона борчове заради Преслава! (да я следва по петите осмисля живота й – ще се шокирате)

Обсебена: 32-годишна фенка с 50 бона борчове заради Преслава! (да я следва по петите осмисля живота й – ще се шокирате)
2 (40%) 1 vote

Преслава може да е харесвана от мъжете, но тази жена бие всякакви рекорди!

Поп фолк дивата Преслава се радва на обичта и уважението на стотици хиляди фенове в България. Оказа се обаче, че една 32-годишна жена е тотално обсебена от нея. А смисълът на живота й е да я следва неотлъчно по петите.

Преслава

Петя Киронова е нещо невиждано и нечувано у нас, вманиачена е до лудост по Преслава

Това е момичето на снимката, което е адашка на Петя от Добрич. Тя се казва Петя Киронова и е позната може би на всички родни певци и певици. Преслава обаче е тази, която я вдъхновява ежедневно и я кара да се събужда с усмивка.

Петя Киронова следва Преси на всяко едно участие. Без значение дали то е в град, село, местност или паланка. Без значение на колко километра от столицата е. Киронова е от Хасково, но от няколко години живее на квартира в София.

От раждането си е заболяла от синдрома на Търнър, който води до доста по-нисък ръст от нормалния за хората. Може би и затова дребничката Петя не открива друг смисъл в ежедневието, освен да се възхищава и да бленува по известните.

А най-голямата й любимка е именно Преслава. Заради нея обаче Петя вече има над 50 000 лева борчове към различни фирми за бързи, големи и малки кредити. Продавала е и е залагала семейни ценности и бижута, само и само да не се отделя от певицата на живота си, съобщава вестник „Шоу“.

Преди време Киронова е била полудяла по Десислава, която дори я е канила на гости в дома си. След появата на Преси обаче, фенката тотално е оглупяла по нея и не може да понесе и ден, без да я види на живо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар