Бомба: Емилия призна, че е излъгала за Коко Динев! (днешното й разкритие потресе всички)

Бомба: Емилия призна, че е излъгала за Коко Динев! (днешното й разкритие потресе всички)
4 (80%) 1 vote

Емилия май послъга за раздялата с Коко Динев или поне за причината за нея!

Поп фолк дивата Емилия от месеци е разделена с доскорошния мъж на живота си Коко Динев. Както знаем обаче, в мига, в който призна новината пред медиите, певицата се зарече, че краят на връзката им не се дължи на скандал, нито на изневяра.

Емилия

Емилия сама се издаде, че излъга за Коко Динев

„Няма друг човек между нас, нито сме се карали за нещо сериозно. Просто в един момент осъзнахме, че сме твърде различни и просто ще е по-добре да се разделим и всеки да поеме по пътя си“, беше обяснила изпълнителката от Пайнер.

Днес обаче се оказа, че това е било лъжа. И то се издаде самата Емилия със странно признание в мрежата. Ето какво каза тя, което предаваме дословно.

„За истинската връзка няма нужда от обещания, срокове или условия!!! За истинската връзка са нужни двама – Тя, която да се довери и Той, който да й бъде верен!!!“ – това са думите на Емилия, придружени от достатъчен брой удивителни знаци.

Феновете и останалите потребители моментално се усъмниха, че това не е просто цитат, който е харесала и е решила да сподели. Най-вероятно това е истина, която самата тя е преживяла и то доста пъти. Преди да вземе решението да избяга от Коко Динев.

Очевидно е, че Емилия обожаваше този мъж и беше готова да му прости не една изневяра. Фактът, че бизнесменът й сложи рога само месец след раждането на дъщеричката им Мира обаче, беше брутален.

Подобно унижение не би търпяла никоя жена с достойнство и поне мъничко самоуважение. Затова и Емилия си грабна багажа. И, за да не се изкуши отново да прости на осеменителя на чалгаджийките, забегна чак в столицата от Сандански.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар