Жената на Кличко шокира света: Искам той да загуби!

Жената на Кличко шокира света: Искам той да загуби!
Гласувайте за статията

Красивата половинка на Владимир Кличко е снела ръце от него като боксьор и с нетърпение чака той да окачи ръкавиците!

Владимир Кличко няма подкрепата на жена си. Хейдън Пенетиър вече откровено стиска палци за противниците му, научи Kliuki.bg.

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър

Хейдън нанесе удар под кръста на Кличко

Актрисата отдавна таи надежди, че мъжът, от когото роди за пръв път, ще спре с бокса и ще се отдаде на нещо по-безопасно. Той обаче продължава да се качва на ринга, което я притеснява много.

„Когато той е на ринга, аз не знам къде се намирам. Още колко ще стоя с топка в стомаха? Вечно ли? Ако начинът да спре е да изгуби мача с Джошуа, нека да е така.“ – споделя с прескърбие Хейдън.

Двубоят между Кличко и Антъни ще бъде през декември. Той е реванш и ако англичанинът пак надделее, кариерата на украинеца става под въпросителна. Именно на това се надява и жена му.

Хейдън предупреди Влад, че е време да спре, ако не иска да я изгуби, но той сякаш не се вслушва в думите й. Той все още не слиза от ринга, въпреки че изгуби цели два пъти в последните 2 години.

Припомняме, че освен от Антъни Джошуа, Кличко бе победен и от Тайсън Фюри. Така украинският гигант приключи своята ера, продължила около едно десетилетие.

Преди 2 години Пенетиър роди дете на Владимир Кличко и оттогава е на мнение, че той трябва да отделя повече внимание на семейството си. Това ще се случи след неговото отказване от бокса, което обаче той продължава да отлага във времето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар