Сани Алекса в шок: Шведът Сами Кей Суард идва в България, за да каже истината! (ето какво заяви той)

Сани Алекса в шок: Шведът Сами Кей Суард идва в България, за да каже истината! (ето какво заяви той)
Гласувайте за статията

Сани Алекса не спира да говори за шведа побойник, затова той реши да говори открито!

Певицата Сани Алекса възвърна загубената си слава от някогашния Х Фактор, но за жалост по лош начин. Причината тя отново да цъфне в медиите, не е талантът, нито творчеството й, а побой.

Сани Алекса

Шведът на Сани Алекса реши да дойде в България и да се срещне очи в очи с нея пред медиите

Боят, който й хвърлил нейният вече бивш приятел Сами Кей Суард. Поне това тръби изпълнителката от доста време насам, след като сама даде гласност на случая с окървавените си снимки в социалната мрежа.

През уикенда Сани Алекса беше гост на Нова телевизия, където съобщи в ефир, че шведът продължава да й пише. И дори имало момент, в който искал тя да се върне при него.

„Край, омръзна ми! Тази жена е болна и повече не мога да търпя лъжите й. Писал съм й само два пъти, защото българските медии постоянно ме търсеха. Помолих я да спре с лъжите и да не се излага повече, но тя не спря. Никога не съм искал да си я връщам, нито да се събираме пак. Нека да покаже тези съобщения, защото аз лично мога да покажа колко пъти съм й писал да престане“, заяви Сами Кей.

След което съобщи, че още тези дни смята да хване самолета и да дойде в България, за да изчисти името си. И не, заради разказите на Сани Алекса за побоя, а затова, че тя говори как той обижда и псува българите и държавата ни.

„Това е нагла и цинична лъжа. Никога не съм казвал и дума против България, което ще докажа като дойда в родината ви. Нека се видим лице в лице и очи в очи, пък тогава хората ще преценят кой казва истината и кой лъже“, обеща шведът.

Тепърва предстои да видим дали и кога ще изпълни решението си. Което определено ще доведе до истински медиен бум у нас. Как ли ще го посрещне самата певица?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар