Преди концерта: Певиците на „Пайнер” се хванаха за косите (Преслава и Галена пеят в дует?)

Преди концерта: Певиците на „Пайнер” се хванаха за косите (Преслава и Галена пеят в дует?)
3 (60%) 1 vote

Скандал тресе Пайнер преди концерта!

Певиците на Пайнер отново се хванаха за косите. И то точно преди големия концерт във Варна. Събитието ще се проведе на 29 юли в морската столица. Но скандалите не спират, а изпълнителките са настръхнали една срещу друга. Преслава и Галена също са на косъм от чутовен сблъсък.

Само че този път организатор на концерта бил друг, свързан с димитровградската фирма. Заради което Митко Пайнера нямал думата за подредбата на певиците. Друг определял коя от тях ще участва в лятната фиеста.

Пайнер

Певиците на Пайнер показаха рогата си

Затова на сцената освен двете хитови певици Галена и Преслава се качвали Десислава, Анелия, Емануела, Емилия, Теди Александрова, Фики и Галин.

Водещ на концерта на Пайнер ще е Иван Динев-Устата. Организаторите се видели в чудо обаче от егото на участничките. Всяка една от чалга фуриите се смятала за повече от останалите. Заради което трудно стигнали до споразумение коя от тях да открие и коя последна ще извива глас за закриването на морското шоу на Пайнер.

Най-голям цирк спретнали двете бивши приятелки Галена и Преслава. Скандалът щял да приеме невероятен размер, ако не намерили компромисен вариант.

Двете да закрият концерта с дуетната си песен „Живей”. Преди това шефовете решили гласовитката от Добрич да пее в началото на спектакъла, а смядовката да закрие концерта.

Но тъй като нито една от тях не се съгласила, това намерение отпаднало. Обаче и останалите певици имали претенции. И заплашвали, че ще се хванат за косите, ако не стане на тяхното. Анелия не искала да пее след Емилия. Емануела също се имала за звезда от голяма величина.

Теди Александрова по нищо не отстъпвала на останалите. И се случило чудото. Организаторите решили да ги кротнат, като им казали, че ще излизат на сцената, предвид останалите работни ангажименти, които имали. Защото освен на концерта, те имали и индивидуални изяви по морето и други градове от страната.

И така мечтата на Преслава се сбъднала. Все пак тя останала да открие мега концерта на Пайнер в морската столица. А последна щяла да пее Анелия. Бившата на Коко Динев дори отменила всичките си участия, за да триумфира като звезда на сцената във Варна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар