Хитра лисица: Елен Колева отмени сватбата с Марсел! (виж как му измъкна парите, без да се обвързва)

Хитра лисица: Елен Колева отмени сватбата с Марсел! (виж как му измъкна парите, без да се обвързва)
Гласувайте за статията

Елен Колева трябваше да се омъжи за Марсел Коен, но уви!

Актрисата Елен Колева за дълго се беше изгубила от медийното пространство. Причината за това бе връзката й с младия и красив Марсел Коен. Който, на всичко отгоре, се оказа и доста заможен.

Елен Колева

Елен Колева намери хитър начин хем да остане свободна, хем да стане и богата

Евреинът се влюби от душа в синеоката изкусителка и пет пари не даваше за скандалното й минало с милионера Сашо Майонезата или писателя Калин Терзийски.

Наскоро дори се заговори, че й е предложил брак и двамата ще се женят. В тази информация вярното е само първото – Марсел наистина е поискал ръката на Елен Колева. Която обаче, вместо сватба, предпочита да не си губи времето, а да богатее на гърба му.

Хубавицата решила да става бизнес дама – разбира се, с финансовото рамо на Марсел Коен. Към днешна дата тя се опитва да продава популярните напоследък по цял свят здравословни сладкишчета и различни видове плодови бонбони, плодови пастили и прочие, пише столичен вестник.

Не може да не отбележим обаче, че уж бизнесът на Колева е изцяло финансират от еврейския красавец. Марсел е много религиозен, силно вярва в Бог и затова приел, че Елен му е изпратена свише. И втора като нея няма да намери.

В това не сме особено сигурни, но се надяваме да е истина. Доказателството обаче ще е само едно – ако Елен Колева действително се реши да му стане съпруга. И да роди децата му.

Всичко останало звучи малко съмнително и намирисва повече на интерес, отколкото на чиста и искрена любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар