УАУ! Новото гадже на Маколи Кълкин е страшна сладурана (СНИМКИ)

УАУ! Новото гадже на Маколи Кълкин е страшна сладурана (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Маколи Кълкин заби уникално парче!

Актьорът Маколи Кълкин може да се похвали с много красива настояща приятелка. Това е неговата колежка от света на киното Бренда Сонг, научи Kliuki.bg.

Маколи Кълкин

Маколи Кълкин заби голяма сладурана

Двамата са заедно от началото на годината, но определено актрисата влияе страхотно на Мак, защото той вече изглежда много по-добре. Няма и помен от мършавия и сбръчкан Кълкин.

Говори се, че Бренда Сонг е променила тотално актьора. Тя го накарала той да спре нарокотиците и да намали алкохола. Това веднага се отразило на външността му.

Бренда е на 29 г. Тя е от Калифорния. Някои от най-известните й филми са „Бягство към колежа“ и „Социалната мрежа“.

В Холивуд Сонг е считана за една от най-големите сладурани. Нейната красота и чар са харесвани от всички и дори мнозина се изненадват, че се е спряла на мъж с хиляди пороци, какъвто е Маколи Кълкин.

Бренда е първата сериозна връзка на Мак след краха между него и Мила Кунис преди 6 години. Актьорът дълго време превъзмогваше факта, че жената на живота му го напусна и сформира семейство с друг мъж. Явно обаче вече е успял да продължи напред.

Може би именно Бренда Сонг ще се окаже жената, която най-после ще го задоми. Звездата от „Сам вкъщи“ стана на 36 г., но все още е без деца.

„Мак харесва децата, но дълго време не беше готов да има свое. Сега обаче е променен и може би нан-накрая ще създаде семейство.“ – пишат зад Океана.

Вижте гаджето на Маколи Кълкин и се убедете сами в красотата на актрисата!

Новата на Маколи Кълкин

Гаджето на Маколи Кълкин

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар