Шок за Гери-Никол: СЕМ спира новата й песен! (Стефан Диомов напраО я уби с думите: Примитивна си! – виж скандала тук)

Шок за Гери-Никол: СЕМ спира новата й песен! (Стефан Диомов напраО я уби с думите: Примитивна си! – виж скандала тук)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол отново застана под прицела на общественото недоволство!

Варненската дупара Гери-Никол няма да може дълго да се порадва на успеха на новия си клип с рапъра 100 Кила. Парчето „Напрао ги убивам“ успя да събере над 2 милиона гледания в Тубата, при това за броени дни.

Гери-Никол

Гери-Никол и новото й видео са под сериозна заплаха от СЕМ и обществения отпор

Няма да коментираме дали посещенията на видеото са реални, платени или Бог знае какво друго. По-скандалното и любопитно в случая е, че СЕМ се е сезирал и е на път да спре песента на старлетката, пише вестник „Галерия“.

Текстът, който се пее на фона на класна стая в обикновено училище, скандализира обществеността. И особено изречението „Аре, начертай го, брат, нали сме учинички“. Вече и първолаците знаят какво всъщност означава „да начертаеш линия“ и тя няма нищо общо с геометрията.

От друга страна самата визия на Гери-Никол в клипа е повече от шокираща като на места тя дори изглежда без бельо. А се чекне като подивяла, коментират потребители в мрежата.

Не стига СЕМ, но и големият композитор Стефан Диомов нарече варненката примитивна. Заедно с Килата, Дара, Криско, Тита и тем подобни съвременни „величия“ сред младите.

„Текстовете им са срамотия. Това, което се случи, е пожар, наводнение, беда. Граничи с престъпление! Гери-Никол, Дара, Тита, Криско… Няма да ги отрека, защото младите ги харесват. Но не ги разбирам.

Те не правят моята музика, не виждам дълбочина в творчеството им. Изглеждат ми лековато и примитивно. Мога да използвам цяла армия епитети, за да изразя отрицателното си отношения към тази музика“, заяви най-официално в своето интервю създателят на вечните „Тоника“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар