Румен Радев с жесток ултиматум от Гинка: Или аз и децата, или Деси!

Румен Радев с жесток ултиматум от Гинка: Или аз и децата, или Деси!
1 (20%) 1 vote

Президентът Румен Радев е поставен между чука и наковалнята.

Настоящата съпруга на Румен Радев Десислава е на път да се превърна в причина той да спре да поддържа отношения с двете си деца. И то не по негово желание, а по изричното настояване на бившата му съпруга Гинка, узна kliuki.bg.

Румен Радев трябва да вземе много трудно решение

Румен Радев трябва да вземе много трудно решение

Госпожица Кесякова е вбесена от поведението на Румен Радев и жена му по отношение на общите им наследници. Дарина и Георги живеят при майка си след развода, но се срещат често с баща си. проблемът е, че тези среща винаги се провеждат и в присъствието на Генерал Деси. А това, че се направи на майка на хлапетата, докарва до лудост биологичната им родителка.

Затова Гинка се е принудила да постави тежък ултиматум на Румен Радев. Тя е готова да му отнеме правото да се вижда с децата, ако не престане да мъкне постоянно със себе си и жена си. това значи, че може да се вижда с Дарина и Георги, само ако не е с Деси. Така президентът трябва да направи много труден избор и не е ясно как ще излезе от заплетената ситуация.

Румен Радев успя да вбеси бившата си съпруга и със семейното фото, на което само тя отсъства, както и с интервюто си, в което говори за сина им Георги. Гинка дори подаде жалба в СЕМ за нарушаване на правата на наследника им. Очевидно войната между бившите съпрузи се разразява с все по-голяма сила и никой не знае докъде ще доведе, пише retro.bg.

Сега Румен Радев трябва да избира между двете си жени, но залогът е доста голям – децата му. Гинка е убедена, че Десислава си прави евтин ПР на гърба на хлапетата и иска да секне тази порочна практика. По-познавайки Генерал Деси, няма да остави съпруга си да вземе решение, което да е в неин ущърб!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар