Благородството на Преслава удиви: Ето защо сама се е разделила с Гъмов! (истината лъсна днес и трогна всички)

Благородството на Преслава удиви: Ето защо сама се е разделила с Гъмов! (истината лъсна днес и трогна всички)
Гласувайте за статията

Преслава и Станимир Гъмов действително се обичаха много!

Едва ли има човек, който да не помни пламналата изненадващо любов между Преслава и Станимир Гъмов. Певицата и актьорът се влюбиха по време на участието си във Вип Брадър. А химията и разбирателството им заразиха и зрителите.

Преслава

Преслава жертва любовта си заради Гъмов

Месеци след края на формата обаче, те се разделиха. Изприказваха се един куп причини за края на връзката им, които се оказаха лъжа. Истината излезе наяве днес и разтърси всички, особено феновете на Преси.

Защото се оказа, че Преслава е проявила огромно благородство и дори е направила саможертва като първа е поискала раздялата с Гъмов. Мотивите й са били породени от неистовия гняв на бившата жена на актьора и майка на сина му.

Която изпаднала в истерия и категорично забранила на Станимир да води сина си при Петя от Добрич. Нито да го среща с нея по каквито и да било поводи. Родителката на детето се ужасявала, че чалгарката може да даде лош пример на малчугана.

А в един от скандалите си с Гъмов го заплашила, че ако е нужно, ще ограничи достъпа му до детето със закон. Всичко това породило напрежение между Гъмео и Пресиета. Станимир до последно не искал да се разделят и се кълнял, че ще оправи нещата.

Преслава обаче се чувствала зле. Изпитвала вина, че може да раздели сина от бащата, както и да навлече куп проблеми на любимия си. Затова и доброволно се отказала от него.

За да потуши болката си, месеци по-късно Преси се хвърляше от легло на легло, започна връзка и с Фики Стораро. Днес вече, доста по-късно, май наистина е успяла да забрави Гъмов. И е щастливо влюбена в новия си приятел Павел Лазаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар