Ирен Кривошиева изригна: Не се развеждам, много съм щастлива! (Напуска ли България)

Ирен Кривошиева изригна: Не се развеждам, много съм щастлива! (Напуска ли България)
Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева не е на себе си от злобарския слух

Ирен Кривошиева не знае защо тази мълва обиколи мълниеносно публичното пространство. Актрисата имаше намерение да не отговаря на злобарите, но не издържа. Блондинката никога не е била от кротките и не е премълчавала неправдите. Затова тя отново изригна срещу гадната клюка.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева отрече да се развежда

„Да се развеждам? Как пък не!Вярно е, че във връзката си сме имали трудни моменти, но кой ги няма? Съвсем наскоро празнувахме с Николай три години от сватбата и дори пуснах снимки от нея на личната си страница. Двамата сме много щастливи”, с тези думи опроверга слуховете за разпадането на брака им актрисата.

Операторът Николай Николов е шести съпруг на палавата Ирен Кривошиева.Но с него тя призна, че се чувства много щастлива и спокойна. Той я подкрепял във всичко и тя спокойно можела да сподели всичко, което я тормози.

Преди дни приключи турнето й със Стоянка Мутафова и Николай Атанасов-Шуши по българското Черноморие. Заедно с нея бе и съпруга й Николай.

Семейството не планира да прекара отпуската си в България. Имали идея да заминат при сина й от Стефан Данаилов-Владимир, в Щатите. Но още не е ясно дали ще го направят.

„Имаме доста варианти да почиваме с Николай. Но преди всичко искам да си оправя имотите си, затова засега оставам тук. Въпреки че майка ми не е съгласна, смятам че американското ми гражданство е по-полезно от българското. Поне в Америка мога да намеря някаква защита и закрила. Докато законодателството у нас е под въпрос дали наистина е справедливо”, в типичния си стил коментира Кривошиева.

Ирен Кривошиева е сигурна, че част от почивката си ще прекара с приятелката си и колежка Ваня Цветкова. Тя също наскоро се завърнала от Америка.
„Тя ми е кума

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар