Без срам: Светлана Василева се слага на Джино Бианкалана?(Как реагира неговата Изабел)

Без срам: Светлана Василева се слага на Джино Бианкалана?(Как реагира неговата Изабел)
Гласувайте за статията

Светлана Василева си е нацелила Джино Бианкалана

Джино Бианкалана бил спипан в опасна близост в столичен ресторант със Светлана Василева. Мачото кацна преди броени дни на летището в столицата. И веднага на победителят от последния сезон на ВИП Брадър се лепнаха куп златотърсачки.

Но най-упорита от всички се оказа Светлана Василева. Блондинката заявила, че двамата се познават от култовото шоу и заради това са си по-близки.

Джино Бианкалана

Светлана Василева нагло се слага на Джино Бианкалана

Веднага плеймейтката побърза да се похвали със снимки, на които е с бившия на Джена. Там тя и Джино са на вечеря, но не сами. Компания им прави и още една екс брадърка-Ваня Червенкова, както и още няколко светски персони.

Близки до моделката подозират, че целта на бившата Гонзовица е да оплете в мрежите си Джино Бианкалана. Въпреки че Светлана Василева не спира да тръби, че има мъж до себе си. Който я прави щастлива и с когото се чувства добре.

Но никой досега не е виждал мистериозния господин.

„Малкото ми братче”, написа под снимката с бизнесмена моделката. Само че мнозина подозират, че това е параван. Истинската й цел е да свали Джино и да го направи свой любовник. Макар че той казва, че е сериозно обвързан с полския модел Изабела Родрес.

Пита се как ли ще посрещне свалките настоящата приятелка на Бианкалана. Тя се очаква да пристигне в България до няколко седмици. В момента е в родината си, защото имала да урежда семейни дела.

Както самият Джино Бианкалана разкрива, връзката му с Изабела е повече от сериозна. Тя е била тази, която го е подкрепяла в тежките месеци, когато е бил на ръба.

Припомняме, че той претърпя зверска катастрофа и само бързата намеса на лекарите го спасиха от смъртта. А сега бизнесмена още се движи с патерици и ще продължи да се възстановява у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар