Скромен и културен ли: Това, което видяха да прави Виктор Николаев, отврати всички! (истината е шокираща)

Скромен и културен ли: Това, което видяха да прави Виктор Николаев, отврати всички! (истината е шокираща)
3 (60%) 1 vote

Виктор Николаев далеч не е толкова възпитан и културен, колкото изглежда!

Водещият на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев от години минава за скромен, възпитан и културен човек. Всъщност самото му излъчване е такова, че й на мравката път прави.

Виктор Николаев

Виктор Николаев се оказа сприхав и конфликтен

Е, казано е, че визията понякога лъже и очевидно това се отнася и в случая. Защото Виктор Николаев потресе и дори отврати очевидците на това, което прави по време на почивката си в съседна Гърция.

Екранната половинка на Ани Цолова забегна със семейството си към Халкидики. Вместо да разпусне и да се радва на отпуската си обаче, Вики ходел навъсен като буреносен облак и не спирал да се дърли с персонала на хотела.

Свидетели на избухливия му и заядлив нрав възмутени разказаха как ежедневно Николаев вдига скандали на обслужващия персонал, а с чистачките се държал като с трета ръка хора. Все нещо не му било изрядно, все нещо не му харесвало.

„Не спира да им се муси и да ги навиква, сякаш не е гостенин, а собственик на хотела. А знаете, че в чужбина персоналът не е като в България. Хората работят усърдно и по всякакъв начин се стремят да угодят на клиентите си. Виктор обаче не се търпи“, коментират източниците, пише вестник „Ретро“.

Оказа се, че и у нас Николаев се държи като падишах. Той редовно вдигал скандали на продавачките в магазините и системно ги заплашвал да ги „покаже по телевизията“. Ако не му дадат касова бележка, ако са пропуснали някоя стока с изтекъл срок на годност, той ги правел на дроб.

Вместо да си потърси правата по нормален начин, Виктор Николаев плашел с работата си. Веднъж дори така насмлял една продавачка в хипермаркет, че жената не спряла да плаче цял час след това. Толкова шокирана била, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар