Мегз наистина не е наред! Проплака за цената на успеха си, пратиха я на психиатър

Мегз наистина не е наред! Проплака за цената на успеха си, пратиха я на психиатър
4 (80%) 1 vote

Миглена Каканашева – Мегз съвсем превъртя!

След истеричното клипче за претърпяната катастрофа, Мегз отново врещи всички с поредното си видео. Дизайнерката стана за смях с гледаното над 200 хиляди пъти обяснение за ПТП-то, което е претърпяла. Но, сега вече не остави никакви съмнения, че явно наистина си има тежки проблеми, научи kliuki.bg.

Мегз втрещи всички с неадекватно поведение

Мегз втрещи всички с неадекватно поведение

Каканашева публикува още едно видео на деня след катастрофата. Тя се снима по халат, без грим и видимо подпухнала. Благодари за подкрепата на всички, които са й пратили „буквално хиляди“ съобщения. Това изненада последователите й във фейсбук, защото там позитивен коментар трудно можеше да се намери.

А много фенове на работата на Мегз заявиха, че вече няма да следват страницата на онлайн бутика й, защото я е превърнала в личен влог. И са прави! Но, дизайнерката явно е спяла за цялата критики. тя заяви, че е прочела коментарите по неин адрес и се чувства длъжна да разкрие защо снима тези видеа.

Имайки се за успешна бизнес дама, Каканашева е имала за цел да разкрие на всички как е „цената на успеха“ й в България. Това изказване още повече вбеси последователите й, които вече са категорични, че има нужда от специализирана медицинска помощ!

Според тях, не успеха й, а глупостта й да спре без да пусне аварийки и да сложи триъгълник, са довели до пътния инцидент. А Миглена просто се чуди вече какъв отчаян ПР да си прави, за да рекламира бизнес начинанията си. Но явно тази агресивна стратегия никак не се харесва на доскорошните й фенове.

Освен това, дизайнерката заяви, че е отново се е качила зад волана, този път под въздействието на силни обезболяващи. Това е довело до припадък в банка, която е посетила. Тук Каканашева не получи никакво съчувствие, а само критики как се качва да кара, като може да убие себе си или някои друг. Всички вече са на едно мнение – на Мегз й трябва психиатър, и то спешно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар