Изхвърлиха Коцето и Борис Дали от чалготека!(Мале-мале, какво направиха)

Изхвърлиха Коцето и Борис Дали от чалготека!(Мале-мале, какво направиха)
2 (40%) 1 vote

Коцето и Борис Дали не загубиха приятелство заради кариера

Коцето и Борис Дали продължават да са си сакън приятели. Двамата не се развалиха дослука нито заради работа, нито заради семейство. Фолкаджиите обичат да разпускат и то яко.

Борис Дали

Борис Дали и Коцето са верни приятели

Само че като седнат заедно на масата забравяли дали е ден, дали е нощ и къде точно се намират. За купоните им се носели легенди, но пък трудно се изтрайвали отстрани. Така станало и при последната им запивка. Приятелите така щуреели яко, че се наложило охраната да ги изрита от чалготеката, твърдят очевидци.

„Двамата са си лика-прилика. Обичат здравата пиячка, луди са по бързите коли, а за жените да не говорим. Обичат ги все едни такива засукани, знойни, горещи и готини”, подмятат заядливо техни колеги.

Двамата вече били глави на семейства и имали по две деца, но нищо не можело да бъде пречка, ако Коцето и Борис Дали просто решавали да разпускат.

Борката толкова много държал на бившия на Райна, че дори кръстил втория си син на него. И сега той вече е баща на двама сина-Красимир и Константин, като авера си.

Между двамата няма нито ревност, нито завист. Въпреки че Коцето е по-вървежен, това не смущавало неговия верен приятел. Борката често повтарял, че и за него има хляб и то много.

Защото винаги се движел по „златната среда”. Той не надувал хонорарите си и бил доволен на това, което притежава. Затова и тефтерите му били запълнени с ангажименти за месеци напред, доволен е певеца.

Бившият шофьор на кметицата от Бобов дол дори се похвали с три нови хита за тази песен. За него не било проблем да прави и атрактивни клипове към тях, защото имал много приятели.

„Нямам никакъв проблем да намеря авери с лъскави коли и хубави къщи, за да снимам видеята си”, често повтарял авера на Коцето.

Но най-голямата смешка за Борис Дали се остава това, че непрекъснато го разделяли със съпругата му.„Ами аз нямам брак с майката на синовете си. Но това изобщо не ни пречи да сме щастливи заедно и да се обичаме много. А и тя никак не ме ревнува”, смеел се от сърце поп фолк изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар