Башар Рахал с шокиращо разритие за Любо Нейков: Преди 20 години той…

Башар Рахал с шокиращо разритие за Любо Нейков: Преди 20 години той…
Гласувайте за статията

Любо Нейков е в лошо здраве и близките му се безпокоят!

Актьорът Любо Нейков винаги е бил закръглен, но от известно време е много повече от това. Теглото му вече попада в категорията свръх, което притеснява семейството му.

Любо Нейков

Любо Нейков е бил много по-слаб като млад

Състоянието на звездата от „Столичани в повече“ се влошава все повече, което е вследствие на 150-те кг., които носи. Затова комикът постоянно посещавал лекари, които му предписвали различни диети за отслабване.

Любо Нейков невинаги е бил такъв. Като млад студент той е бил със съвсем приличен външен вид. Тези, които са го познавали тогава, сега не могат да го познаят.

„Беше 85 кг. преди 20 години, напълно друг човек. Ходили сме заедно по купони, ядеше и пиеше нормално, но не му се лепеше така.“ – споделя Башар Рахал, с когото Любо Нейков се познава от НАТФИЗ.

След като звършва Академията, Любомир започва сериозно да напълнява. Той наддава 30 кила между студентските години и началото на „Комиците“. После обаче качва още 35 от мъка.

Актьорът напънява изключително много след смъртта на брат си, който се спомина само на 44 г. Това отключва някаква болка у него, която го смазва.

Другото, което кара Любо Нейков толкова много и бързо да трупа килца, е мъката от изгубеното дете. Преди раждането на дъщеричката му семейството изживява голяма травма, тъй като жена му Гинка помята в шестия месец.

Всичко това е докарало продуцента до 15о кг. при ръст от едва 170 см. Големите опасения са за бъдещ инфаркт, от което си отиде и брат му. Любо постоянно бил с високо кръвно и стряскал съпругата си.

Затова Гинка го е заставила вече сериозно да отслабне. Дали ще успее, само от него зависи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар