Рафа иска деца след кариерата

Рафа иска деца след кариерата
4 (80%) 1 vote

Рафа иска деца след кариерата, чаровникът вече има своите 30 години, но макар често да го шегуват по темата, той е категоричен, че предпочита да прекрати активната си спортна кариера и така да се отдаде на семейството и децата.

Една от новите тенис легенди – Рафаел Надал/Испания/

И макар от доста време да има половинка до себе си в лицето на – Мария Франсиска Перейо, Рафа иска да има достатъчно време за нея и бъдещите наследници. Защото както споделя тенис звездата, мнението му е, че да пътуваш през половината част от годината не било било добре за децата. Той желае да се отдаде на семейния живот, харесва уюта на дома и затова иска децата му да усещат присъствието на бащата.

Както се пише и в изданието „Лайфстайл“, Рафаел е един от четиримата най-добри на световния тенис и само той от четворката звезди е все още без деца, но се радваме и ние като негови верни фенове, че той не се е отказал от идеята да стане родител.

Пожелаваме скоро да го видим семеен мъж и още по-щастлив в очакване на най-хубавото нещо – бащинството. А дотогава нека не спира да жъне победи за радост на множеството си фенове из целия свят. Рафаел Надал е един от харесваните спортни лидери и има огромен брой почитателки и фен клубове, разбира се и у нас също. 30-годишният испанец е един от най-успешните в спорта на Европа в наши дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар